Používame cookies

Используя этот веб-сайт, вы соглашаетесь на использование файлов cookie, которые помогают нам предоставлять более качественные услуги. Больше информации

 

Bódvaszilas- 3 izbový rodinný dom s letnou kuchyňou

Внутреннее "ID": 7005N
Улица: Bódvaszilas
Населенный пункт: Bódvaszilas
Район: Edelényi
Край: Borsod-Abaúj-Zemplén
Вид: Дома
Тип: распродажа
Тип дома: Семейный дом
21 990 €

Описание недвижимости

GEMINIBROKER vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Bódvaszilas, ktorý je v pôvodnom stave. 

POPIS- Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty. Veľkosť pozemku je 1468m2. Plocha domu je priblížne 85m2 a k tomu letná kuchyňa priblížne 40m2. V dome sa nachádzajú 3 izby, predizba a špajza. K domu patrí aj menšia terasa. V letnej kuchyni sa nachádza kuchyňa, kúpeľna s vaňou a ďalšia špajza. Záchod sa nachádza vonku na pozemku. V dome sú podlahy betónové aj drevené. Stropy sú robené z dreva. Vchodové dvere, dvere vo vnútry a aj okná sú staré drevené. Strecha je škrídlová a je v dobrom stave. Dom má 2 komíny a kúri sa tam drevom. 

V dome okrem  380V elektriny nie sú zavedené žiadné inžinierské siete ale všetko sa nachádza na pozemku takže sa dajú ľahko zaviesť. Voda v dome je napojená na studňu.

Pozemok, ktorý je kopcovitý a široký je vhodný na pestovanie aj na chov domácich zvierat. Nájdeme tam ovocné stromy, pivnicu, sklad na drevo a 2 budovy pre zvieratá. 

Dom je umiestnený v tichej a pokojnej časti obce. V obci nájdeme obchody, poštu, políciu, zdravotné stredisko, hasičov, školu a školku, čerpaciu stanicu, autobusovú a vlakovú zastávku... Bódvaszilas sa nachádza neďaleko Národného parku Aggtelek kde sa nachádza jaskyňa, ktorá je spojená s jaskyňou Domica na slovenskej strane. 

CENA: 21990€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka,  odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine.  Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 
V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás     
Telefonicky na našej  infolinke + 421 905 177 704 v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky.
ALEBO mailom na : info@geminibroker.sk – NON STOP
Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti  a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti.  
Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na  www.geminibroker.sk
 

 

Свойства

Положение дел:
активный
Право собственности:
лично
Состояние:
оригинал
Общая площадь:
1468 m2
Полезная площадь:
120 m2
Площадь земельного участка:
1468 m2
Количество этажей:
1
Количество комнат:
3
Балкон:
нет
Ванная комната:
ванна
Количество санузлов:
1
Эл. Напряжение:
230/400V
Воды:
колодец
Камин:
да
Оборудование:
частично
Инженерные сети:
рядом
Газ:
нет
Материал:
Смешанный
Терраса:
да
Терраса:
6 m2
Обогрев:
собственное - твердое топливо
Паб:
да

Смореть на карте

Маклер

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Будем рады проконсультировать вас