Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Krasznokvajda - 40min od KE prerobený RD s veľkou záhradou

Interné ID: 47001
Ulica: Krasznokvajda
Obec: Krasznokvajda
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
63 900 €

Popis nehnuteľnosti

GEMINIBROKER Vám ponúka dvojpodlažný dom s balkónom a garážou v obľúbenej obci Krasznokvajda - len 40km od Košíc. Rodinný dom v ideálnom stave s veľkou záhradou plnou ovocných stromov môže byť pre Vás tým správnym riešením. 

POZEMOK: Na pozemok je možné sa dostať z dvoch strán a dokonca je možné časť pozemku odpredať ako stavbený pozemok. Pozemok má veľkosť až 2200m2, je rovinatý, oplotený a slnečný. Je vhodný na pestovanie aj chov zvierat. Nachádza sa na ňom množstvo ovocných stromov rôznych druhov (spolu cca až 50ks): rôzne odrody marhúľ, hrušiek, sliviek, jabĺk, višňa, čerešňa, dula, nektarinka. Na záhrade sú tiež maliny a veľký bazový krík. Z domu a terasy je veľmi pekný výhľad na pole sezónne pokryté obilnými klasmi, alebo slnečnicami. 

KONŠTRUKCIA: Rodinný dom bol postavený okolo roku 1990 z kvádrov a je v perfektnom stave. Jedná sa o kvalitnú stavbu, dom je úplne suchý a nie je prasknutý. Strecha je eternitová - v dobrom stave a v podkroví je predpríprava pre ďalšiu štvrtú izbu s balkónom. 

DISPOZÍCIA: Dom má dva vchody a nachádzajú sa v ňom 3 izby, 2 kuchyne, obývačka, špajza s vstavanými regálmi, kúpeľňa, samostatné WC a pred vchodom je terasa. Pod domom je veľká pivnica. Za domom je osvetlená garáž a rôzne hospodárske budovy.

POPIS: V roku 2004 si dom prešiel rekonštrukciou a je vo vynikajúcom stave. Dvere aj okná boli vymenené za plastové. Steny - stierky. Podlahy: dlažba a plávajúca podlaha. V rokoch 2022-2023 bola nainštalovaná nová linka so spotrebičmi (chladnička, mraznička, el.sporák a rúra, mikrovlnka), nové regále v špajzi, boiler, moderná vaňa a WC.  Vykurovanie je v dome zabezpečené radiátormi - kotol na tuhé palivo (v pivnici) + možnosť kúriť aj pieckou. Voda je zohrievaná elektrickým bojlerom. Elektrické siete sú pripravené na vykurovanie elektrickým kotlom.

INŽINIERSKE SIETE: V dome sú zavedené všetky inžinierske siete okrem plynu: obecná voda, elektrina 240V aj 380V a dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Energetický certifikát: A !!! Do domu bola zavedená nová elektrická prípojka pre silnejšie ističe a nočný prúd. Všetky ističe boli vymenené za nové. Elektrické káble boli čiastočne vymenené za medené a všetky spoje boli revidované s novými spojkami. Do domu je privedený optický internet.  

LOKALITA: Nehnuteľnosť je dobre situovaná, nachádza sa v krásnom prostredí mimo hlavnej cesty a je vhodná aj na trvalé bývanie, navyše je blízko Košíc a tak nie je problém s denným dochádzaním. V obci sa nachádzajú potraviny, lekáreň, škola, škôlka, liehovar a tiež tu funguje mobilný rozvoz jedál. Obec je veľmi príjemná, je bezproblémová a žije tu už viacero Slovákov aj priamo na rovnakej ulici.

CENA: 63900€

Cena je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa aj po odovzdaní nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTY. Makléri realitnej kancelárie Vám radi pomôžu pri vybavovaní nielen administratívnych záležitostí aj po predaji. Nenecháme Vás samých v cudzej krajine. Na nás sa VŽDY môžete s dôverou obrátiť. 

Naši makléri Vám radi poskytnú bližšie informácie o nehnuteľnosti a pomôžu Vám s výberom vhodnej nehnuteľnosti. Kompletnú ponuku našich ponúkaných nehnuteľností nájdete na www.geminibroker.sk

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky v pracovných dňoch od 8.30 do 18.00 a v sobotu od 9.00 do 12.00 a dohodnite si termín obhliadky na našej infolinke
+ 421 905 177 704     ALEBO   NONSTOP
mailom na : info@geminibroker.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
obecné
Plocha pozemku:
3200 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
180 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Podlahová plocha:
115 m2
Skladová plocha:
40 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1990
Celková plocha:
180 m2
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Anastasiia Finger

GEMINIBROKER

  • Slovensky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti